Wesley Sneijder ontkent transfer naar Tottenham

UTRECHT - Een transfer van Wesley Sneijder naar Tottenham Hotspur is niet aan de orde. Dat melden bronnen rond de Utrechtse middenvelder in het AD. Volgens verschillende Britse bronnen zou de aanvoerder van oranje al rond zijn met de Spurs.
Het AD schrijft dat Sneijder persoonlijk gebeld heeft met zijn huidige club Internazionale, om de overgang naar Londen te ontkennen. Tottenham zou 12 miljoen euro over hebben om Sneijder in te lijven.
Wesley Sneijder is al enkele maanden niet in actie gekomen voor Internazionale. Aanvankelijk was hij geblesseerd, daarna kreeg hij een conflict met de clubleiding. Die wil bezuinigen en eist dat Sneijder een verslechterd contract tekent.
De kans dat Sneijder in de winterstop verkast naar een andere club is groot. Clubs van het kaliber Tottenham komen volgens het AD pas in aanmerking als Sneijder echt niets kan vinden. De Utrechter is al in verband gebracht met Manchester United, Manchester City, Paris Saint Germain en Anzji Machatsjkala, de club van trainer Guus Hiddink en zijn assistent Ton du Chatinier.