Vierde zege voor VVA'71. DOVO, Montfoort en Sportlust'46 verliezen.

UTRECHT - Zaterdag hoofdklasser VVA'71 heeft opnieuw drie punten gepakt. Dit keer wonnen de Achterbergers in de uitwedstrijd tegen RKAVV Volendam met 0-1. Het doelpunt werd diep in blessuretijd gemaakt door Khalid Marbouh. VVA'71 heeft na vier wedstrijden maarliefst twaalf punten en is koploper in de hoofdklasse A.
Montfoort ging bij Huizen hard onderuit met 4-0. Na vijfenveertig minuten stond de ploeg van trainer Emanuel Sluis al met 3-0 achter. Na rust zorgde Gilermo Pengel voor de 4-0 eindstand. Montfoort staat tiende met vier punten uit vier duels.
Het Veenendaalse DOVO verloor in Veenendaal met 1-0 van Bennekom. In de zevenentachtigste minuut zorgde Marco van Rooijen dat Bennekom met drie punten naar huis kon gaan. DOVO bezet de elfde plek en heeft drie punten uit drie wedstrijden.
Sportlust'46 verloor in eigen huis van Quick Boys. In Woerden stond er na negentig minuten 1-2 op het scorebord. Quick Boys kreeg bij een 1-0 voorsprong een strafschop toegekend, maar keeper Aron Balk pareerde de bal prima. Bij rust stond het 2-0 voor de uitploeg. Na rust kwam Sportlust'46 nog wel terug in de wedstrijd door een doelpunt van Stanley Mailoa, maar verder kwamen de Woerdenaren niet. Sportlust'46 staat na drie duels op de vijfde plaats met zes punten.

Sportlust'46-speler Kevin Tom over de verloren wedstrijd tegen Quick Boys.