Play-offs weer iets dichterbij voor UVV

UTRECHT - UVV is in de hoofdklasse honkbal weer iets dichter bij de play-offs gekomen. De Utrechters zitten in een 'must win' situatie. De ploeg van Frank Koene gaat de rest van het seizoen het veld in wetende dat er niet meer verloren mag worden.
Ondanks dat de boodschap niet helemaal leek dorgedrongen wist UVV af te rekenen met HCAW. In een matig duel werd het 3-1. Alle ogen waren verder gericht op directe concurrent Pioniers. De Hoofddorpers verloren van Neptunus met 4-3. Daardoor is het verschil tussen Pioniers (4e) en UVV (5e) met nog 5 wedstrijden te spelen teruggelopen tot 4 punten. De eerste 4 spelen play-offs.
Werper Kyle Ward begon uitstekend aan het duel tegen HCAW. Hij kreeg in de eerste vier innings geen honkslag tegen. Alleen in de 5e inning had de international het even moeilijk. Daarna pakte hij de draad weer op waarna Derek Tarapacki de wedstrijd uitgooide. Aanvallend kwam UVV niet verder dan 5 honkslagen. Zaterdag is de tweede wedstrijd, aanvang 14.00u op Sportpark De Paperclip.