Play-offs verder weg voor Kampong

UTRECHT - De play-offs zijn verder weg voor de hockeyers van Kampong. In de hoofdklasse speelden de Utrechters gelijk tegen Amsterdam. Kampong kwam op een 2-0 achterstand, maar vocht zich terug naar een 2-2 gelijkspel. Constantijn Jonker en Thijs de Wert maakten de doelpunten voor de Utrechters. Kampong blijft vijfde met 38 punten uit twintig wedstrijden.
SCHC zakt op de ranglijst en moet zich zorgen gaan maken over eventuele degradatie. Naaste concurrent HGC versloeg de ploeg uit Bilthovenmet 4-3. Doelpunten voor Stichtse werden gemaakt door Mark Noë, Lex Hoogeveen en Joost van den Berg.
Doordat Den Bosch Schaerweijde met 6-1 versloeg, gaat Den Bosch SCHC voorbij op de ranglijst. Roderik Reinstra scoorde voor Schaerweijde uit een strafcorner. SCHC staat tiende met 18 punten uit twintig wedstrijden; slechts een meer dan Laren dat op de 11de plek staat.
Schaerweijde zakt door de orenwassing bij Den Bosch ook op de ranglijst. HGC gaat hen voorbij. De Zeistenaren staan achtste met 20 punten uit 20 wedstrijden.

SCHC-speler Joost van den Berg in gesprek met verslaggever Corné Hendriks.
SCHC-coach Adel Fuentes in gesprek met verslaggever Corné Hendriks.
Quirijn Caspers van Kampong in gesprek met verslaggever Bob van der Tak.
Coach Michiel van der Struijk van Kampong in gesprek met verslaggever Bob van der Tak.