Veel medailles bij NK Jiu Jitsu

UTRECHT - Onze regionale deelnemers hebben bij het NK Jiu Jitsu in Hilversum een groot aantal medailles gewonnen.
Johan de Gier van Comby Sport uit Nieuwegein werd voor de derde keer kampioen in de klasse tot 77 kilogram.In diezelfde gewichtsklasse was er brons voor Falco Huizinga van Van Diermen Sport uit Soest.
In de klasse tot 69 kilo was er zilver voor Brian Frowijn, die de finale verloor van zevenvoudig Nederlands Kampioen John Zwalve. Ook een zilveren plak was er voor Wout Vringer in de klasse tot 85 kilo.
Beiden zijn lid van Comby Sport uit Nieuwegein.
Joey Seykens plaatste zich als junior voor de finale bij de senioren en werd tweede, ook hij is lid van Comby Sport en kwam uit in de klasse tot 94 kilo. Bij de dames won Rowena Wallet zilver in de klasse tot 62 kilo, net als haar teamgenoot bij Comby Sport, Charella Westra, in de klasse tot 70 kilogram.