Namen & Rugnummers Match Talk: 'Iqbal en Bozdogan is een combi om je aan te ergeren'

© RTV Utrecht
Utrecht - Luister nu naar een nieuwe aflevering van de sportpodcast: Namen & Rugnummers Match Talk. Na iedere wedstrijd van FC Utrecht blikt verslaggever Bert Kous samen met analist Robby Alflen terug op het betreffende duel en haalt verslaggever René van den Berg bij de trainer en spelers reacties op. Dus ook na de 1-0 thuisoverwinning op NEC.
FC Utrecht had tegen NEC vrijwel de hele wedstrijd de overhand, maar in de tweede helft drukte de thuisploeg dat ook uit in kansen en één treffer. "Lammers had er minimaal twee moeten maken." In deze podcast komt de wedstrijd uitgebreid voorbij waaronder ook de wijzigingen in de opstelling en de twee wijzigingen in de rust.
Verslaggever René van den Berg sprak met de man van de assist Souffian el Karouani, 'verrassende' invaller Ryan Flamingo en trainer Ron Jans. Oud-voetballer Robbie Alflen analyseert de wedstrijd én de interviews.
Luister de podcast via SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts of jouw favoriete podcast-app.

Wil je meer volgen over FC Utrecht? Luister elke week via de website van RTV Utrecht naar liveverslag van FC Utrecht via de stream. Kijk elke week het sportprogramma ‘Een Berg Sport’ of naar de meest kritische FC Utrecht supporters Paul Pessel en Appie Boonen, die je bijpraten over het laatste nieuws rondom hun club uit Utrecht.

Een Berg Sport is elke vrijdagmiddag om 17:15 op RTV Utrecht, Pessel & Boonen zijn iedere maandag te zien op YouTube.