Van der Eijk fluit Ajax - FC Utrecht

© Orange Pictures
Utrecht - Sander van der Eijk is komende zondag de scheidsrechter bij Ajax - FC Utrecht. In de Johan Cruijff Arena laat hij om 12.15 uur het eerste fluitsignaal horen.

Ajax - FC Utrecht is zondag 3 maart vanaf 11.45 uur live te horen via de stream van RTV Utrecht. René van den Berg en Bert Kous doen verslag met analist Robby Alflen aan hun zijde.

Van der Eijk wordt geassisteerd door Rens Bluemink en Mario Diks. Erwin Blank is de vierde official en Rob Diepering de VAR. Het duel van Jong FC Utrecht van komende vrijdag tegen NAC Breda staat onder leiding van Martin van den Kerkhof.
Bij NAC - Jong FC Utrecht is vrijdagavond Martin van de Kerkhof de scheidsrechter van dienst. De geboren Breukelaar heeft Luc de Koning uit Wijk bij Duurstde en Rick van Rijn als assistenten. Thijs Dogterom is in Breda de vierde man.
Houtenaar Jeroen Manschot is aangewezen als scheidsrechter bij Fortuna Sittard - Excelsior. Ingmar Oostrom uit Oudewater heeft de leiding over Vitesse - FC Twente, Alex Bos uit Leusden is bij dat duel de VAR.