Jochem Kamphuis scheidsrechter bij FC Utrecht - Heracles

© Orange Pictures
Utrecht - Jochem Kamphuis is vrijdagavond de scheidsrechter bij de eredivisiewedstrijd FC Utrecht - Heracles. De Groninger geeft in de Galgenwaard om 20.00 het beginsignaal.
Kamphuis wordt langs de lijn geassisteerd door Roan van Marrewijk en Thomas Krijt. Vierde man in Robin Hensgens, in Zeist is Martin van den Kerkhof de VAR.
Kamphuis floot dit seizoen nog geen enkele wedstrijd van FC Utrecht, en ook nog niet van Heracles. Vorig seizoen leidde hij FC Utrecht vijf keer: twee keer in de KNVB beker en drie duels in de competitie. Van die vijf duels won FC Utrecht er drie.
Drie dagen later heeft Kevin Puts het duel tussen Jong FC Utrecht en TOP Oss in de eerste divisie onder zijn hoede. Bij dat duel zijn Nils van Kampen en Joey Waleveld de assistenten. Oscar van Hoof is op Zoudenbalch de vierde official.
Leusdenaar Alex Bos is zaterdag de leidsman bij PEC Zwolle - PSV. Jeroen Manschot uit Houten is vrijdag in de eerste divisie de scheidsrechter bij ADO Den Haag - MVV, terwijl Ingmar Oostrom uit Oudewater afreist naar Drente om FC Emmen - SC Cambuur in goede banen te leiden. Thomas Hardeman uit Wijk bij Duurstede komt vrijdag in actie als arbiter bij Jong AZ - NAC.