Namen & Rugnummers Match Talk: 'Heel knap wat Ron Jans bij FC Utrecht doet'

© RTV Utrecht
Utrecht - Luister nu naar een nieuwe aflevering van de sportpodcast: Namen & Rugnummers Match Talk. Na iedere wedstrijd van FC Utrecht blikt verslaggever Bert Kous samen met analist Robby Alflen terug op het betreffende duel en haalt verslaggever René van den Berg bij de trainer en spelers reacties op. Dus ook na de recordbrekende 1-0 zege bij FC Twente.
In de podcast komen trainer Ron Jans, Mike van der Hoorn en Jens Toornstra aan het woord. Laatstgenoemde zorgde met zijn treffer hoogstpersoonlijk voor de overwinning. "Hij is zo goed en zo slim." Verder passeert het breken van het 33 jaar oude clubrecord, FC Utrecht is nu 14 duels op rij ongeslagen, ook de revue. Analist Robby Alflen analyseert met verslaggever Bert Kous de wedstrijd. De twee gaan ook in op wat Jans sinds zijn komst voor elkaar heeft gekregen.
Luister de podcast via SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts of jouw favoriete podcast-app.

Wil je meer volgen over FC Utrecht? Luister elke week via de website van RTV Utrecht naar liveverslag van FC Utrecht via de stream. Kijk elke week het sportprogramma ‘Een Berg Sport’ of naar de meest kritische FC Utrecht supporters Paul Pessel en Appie Boonen, die je bijpraten over het laatste nieuws rondom hun club uit Utrecht. Een Berg Sport is elke vrijdagmiddag om 17:15 op RTV Utrecht, Pessel & Boonen zijn iedere maandag te zien op YouTube.