Namen & Rugnummers Match Talk FC Utrecht - FC Volendam 4-2: 'Hadden meer treffers moeten zijn'

© RTV Utrecht
Utrecht - Luister nu naar een nieuwe aflevering van de sportpodcast: Namen & Rugnummers Match Talk. Na iedere wedstrijd van FC Utrecht blikt verslaggever Bert Kous samen met de analist, in deze aflevering Sjors Ultee, terug op het betreffende duel en haalt verslaggever René van den Berg bij de trainer en spelers reacties op. Dus ook na de 4-2 winst op FC Volendam.
In de doelpuntrijke wedstrijd trok FC Utrecht tegen FC Volendam uiteindelijk aan het langste eind: 4-2. Met een hoofdrol voor een Amerikaanse familie. FC Utrecht-speler Taylor Booth maakte een hattrick, zijn broertje Zach scoorde voor de Volendammers.
Verslaggever René van den Berg spreekt na de Utrechtse zege met trainer Ron Jans die de wedstrijd eigenlijk te spectaculair vond. Verder komt natuurlijk Taylor Booth aan het woord en ook laat Nick Viergever zijn licht schijnen op het duel. Natuurlijk reageert analist Sjors Ultee samen met verslaggever Bert Kous op de interviews en analyseren de twee ook de wedstrijd.
Luister de podcast via SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts of jouw favoriete podcast-app.

Wil je meer volgen over FC Utrecht? Luister elke week via de website van RTV Utrecht naar liveverslag van FC Utrecht via de stream. Kijk elke week het sportprogramma ‘Een Berg Sport’ of naar de meest kritische FC Utrecht supporters Paul Pessel en Appie Boonen, die je bijpraten over het laatste nieuws rondom hun club uit Utrecht. Een Berg Sport is elke vrijdagmiddag om 17:15 op RTV Utrecht, Pessel & Boonen zijn iedere maandag te zien op YouTube.