Namen & Rugnummers Match Talk: FC Utrecht mede door 'probleem Wieffer' klaar in KNVB Beker

© RTV Utrecht
Utrecht - Luister nu naar een nieuwe aflevering van de sportpodcast: Namen & Rugnummers Match Talk. Na iedere wedstrijd van FC Utrecht blikt verslaggever Bert Kous samen met analist Erik van der Meer terug op het betreffende duel en haalt verslaggever René van den Berg bij de trainer en spelers reacties op. Dus ook na de 2-1 bekernederlaag bij Feyenoord.
De Utrechters wisten eigenlijk te laat wat het juiste strijdplan was om iets tegen Feyenoord af te dwingen. In deze kersverse aflevering van Namen & Rugnummers Match Talk analyseert voormalig voetballer Erik van der Meer met verslaggever Bert Kous de 2-1 bekernederlaag. Zo vond Van der Meer Feyenoorder Wieffer het grote probleem waar Utrecht niet mee om wist te gaan. In de catacombe van de Rotterdamse Kuip sprak verslaggever René van den Berg met trainer Ron Jans en spelers Jens Toornstra en Ole Romeny.
Luister de podcast via SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts of jouw favoriete podcast-app.

Wil je meer volgen over FC Utrecht? Luister elke week via de website van RTV Utrecht naar liveverslag van FC Utrecht via de stream. Kijk elke week het sportprogramma ‘Een Berg Sport’ of naar de meest kritische FC Utrecht supporters Paul Pessel en Appie Boonen, die je bijpraten over het laatste nieuws rondom hun club uit Utrecht. Een Berg Sport is elke vrijdagmiddag om 17:15 op RTV Utrecht, Pessel & Boonen zijn iedere maandag te zien op YouTube.