Joey Kooij leidt Sparta - FC Utrecht

© Orange Pictures
Utrecht - Joey Kooij is komende zondag de scheidsrechter bij Sparta - FC Utrecht. Hij geeft op Het Kasteel in Rotterdam om 16.45 uur het beginsignaal.
Kooij wordt in Rotterdam geassisteerd door Joost van Zuilen en IJsselsteiner Roy de Nas. Kevin Pots is de vierde official, Jeroen Manschot uit Houten is de VAR.

Dubbelprogramma Jong FC Utrecht

Bij Jong FC Utrecht - De Graafschap is vrijdagavond Thomas Hardeman de scheidsrechter. De scheidsrechter uit Wijk bij Duurstede krijgt op Zoudenbalch assistentie van Kevin Weever en Rick van Rijn. Vierde official is Harmjan Drost.
Maandagavond staat de uitwedstrijd van Jong FC Utrecht tegen ADO Den Haag onder leiding van Luuk Timmer. Zijn assistenten zijn Jari de Koning en Robert Kunst. In Den Haag is Mike de Bruijn de vierde official.

Manschot naar Friesland/

Jeroen Manschot, zondag VAR bij Sparta - FC Utrecht, is een dag eerder zelf scheidsrechter bij Heerenveen - Fortuna Sittard. Alex Bos uit Leusden fluit vrijdagavond VVV Venlo - SC Cambuur in de eerste divisie. Ingmar Oostrom uit Oudewater komt maandag in actie in de eerste divisie. Hij leidt dan FC Eindhoven - TOP Oss.