Podcast Namen & Rugnummers Match Talk: FC Utrecht knokt zich naar punt tegen Excelsior

Verslaggevers René van den Berg & Bert Kous en analist Erik van der Meer
Verslaggevers René van den Berg & Bert Kous en analist Erik van der Meer © RTV Utrecht
Utrecht - Luister nu naar een nieuwe aflevering van de sportpodcast: Namen & Rugnummers Match Talk. Na iedere wedstrijd van FC Utrecht blikt verslaggever Bert Kous samen met analist Erik van der Meer terug op het betreffende duel en haalt verslaggever René van den Berg bij de trainer en spelers reacties op. Dus ook na de thuiswedstrijd tegen Excelsior.
FC Utrecht speelde tegen Excelsior niet best, maar toch knokten de Utrechters zich van een 2-0 achterstand terug tot 2-2. Na het gelijkspel sprak verslaggever René van den Berg met Ryan Flamino, Can Bozdogan en trainer Ron Jans. In deze podcast blikt verslaggever Bert Kous met analist Erik van der Meer terug op het duel en ze bespreken ook de interviews.
Luister de podcast via SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts of jouw favoriete podcast-app.

Ontdek de wereld van FC Utrecht zoals nooit tevoren met 'Namen & Rugnummers Match Talk'. Luister naar Bert Kous, Erik van der Meer en René van den Berg na afloop van iedere wedstrijd van FC Utrecht, als ze diepgaande analyses delen en direct reageren op interviews met spelers en de trainer van de eredivisieclub. Een podcast voor elke voetbalsupporter en speciaal de echte FC Utrecht-fan.