Luister live naar FC Utrecht-Almere City

Verslaggevers Bert Kous, René van den Berg en analist Erik van der Meer
Verslaggevers Bert Kous, René van den Berg en analist Erik van der Meer © RTV Utrecht
Utrecht - Voor het eerst in de historie speelt FC Utrecht vanavond een eredivisiewedstrijd tegen Almere City. Die ploeg promoveerde afgelopen seizoen naar het hoogste niveau en is één van de twee clubs die op de ranglijst lager staat dan FC Utrecht. Mis niks van het duel via onze livestream.
Om 18.15 uur begint op onze website en in de app de live audiostream waarop je FC Utrecht-Almere City live kunt volgen. Met tussen 18.15 en 18.45 de voorbeschouwingen, en vanaf 18.45 het live verslag van René van den Berg en Bert Kous en de analyse van Erik van der Meer.
Luister live naar FC Utrecht - Almere City
Werkt bovenstaande player bij jou niet, klik dan hier om naar het verslag te luisteren.

RTV Utrecht doet liveverslag van alle wedstrijden van FC Utrecht. Via onze app en website kun je de hele wedstrijd live luisteren met commentaar van René van den Berg. Iedere week schuiven er andere analisten bij hem aan. Bij iedere wedstrijd verschijnt er een artikel over de wedstrijd met daarin een knop om het audioverslag aan te zetten. Het makkelijkste volg je de wedstrijden via onze app. Voor iPhone of iPad kun je hier terecht. Gebruikers van Android gaan hier naar toe.