Opnieuw international naar FC Utrecht-vrouwen

© fcutrecht.nl
Utrecht - FC Utrecht heeft opnieuw een voormalig international weten te strikken voor de vrouwenploeg, die komend seizoen zijn rentree maakt in de eredivisie. Marthe Munsterman komt over van Ajax. Eerder deze week werd de komst van Eshly Bakker, eveneens van Ajax, bekend gemaakt.
Munsterman is een 30-jarige middenvelder die in 2015 één keer voor Oranje uitkwam. De geboren Hengelose is de dochter van voormalig FC Twente-voorzitter Joop Munsterman. Met FC Twente werd ze twee keer landskampioen en won ze drie keer de BENE League.

Zes titels

In 2017 stapte ze over naar het Engelse Everton, waarna ze in 2018 neerstreek bij Ajax. Met die club werd ze afgelopen seizoen kampioen van Nederland. Met zowel FC Twente als Ajax speelde ze in de Champions League.
Met de komst van de middenvelder, die voor twee jaar heeft getekend, is de selectie van FC Utrecht compleet.
"FC Utrecht is een mooie club met een rijke historie. Dat deze club nu terugkeert op het hoogste niveau is mooi voor het vrouwenvoetbal in het algemeen en de regio Utrecht in het bijzonder. Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging en hoop met mijn ervaring een bijdrage te leveren aan het team", zegt Munsterman op de clubsite.
De vrouwenselectie van FC Utrecht begint dit weekend aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.