Azarkan en Seuntjens naar FC Utrecht, Rob Druppers keert terug als conditietrainer

Utrecht - Rob Druppers keert terug bij FC Utrecht. Trainer Michael Silberbauer bevestigde dat vrijdagmiddag in Een Berg Sport. De voormalig topatleet gaat zich bezighouden met de fitheid van de spelersgroep. Druppers oefende die functie begin deze eeuw ook een aantal jaren uit, maar werd in 2008 ontslagen.
Ook de terugkeer van Willem Janssen bij FC Utrecht werd besproken. De voormalig aanvoerder vertrok vorig jaar om technisch directeur te worden bij VVV Venlo. Nu is hij een belangrijke kandidaat om toe te treden tot technische staf van FC Utrecht, als assistent van Silberbauer. "Hij wil graag, en met zijn kwaliteiten zou FC Utrecht wel gek als ze het niet op zijn minst overwegen."

Seuntjens en Azarkan rond

De Deen hoopt dat ook Jacob Mulenga een rol kan blijven spelen in de staf, maar over mogelijke nieuwe spelers laat Silberbauer zich niet uit. De aanvallers Marouan Azarkan (Excelsior), Mats Seuntjens (RKC Waalwijk) en Ole Romeny (FC Emmen) worden alle drie in verband gebracht met FC Utrecht. "Daar gaat Jordy Zuidam over", zegt Silberbauer.
Bronnen rond Azarkan en Seuntjens melden dat zij rond zijn met de club. De officiële bekendmaking door FC Utrecht is een kwestie van tijd.
Een Berg Sport met Michael Silberbauer

Afscheid Gert Kruys

Bloemen voor Kruys
Bloemen voor Kruys © RTV Utrecht
Aan het einde van de laatste Berg Sport van dit seizoen werd ook afscheid genomen van Gert Kruys. De analist vertrekt na ruim dertien jaar bij de omroep. Hij kan zijn functies bij FC Utrecht en Montfoort SV'19 niet langer combineren met zijn werkzaamheden bij RTV Utrecht.