FC Utrecht zonder Bas Dost tegen RKC: 'Onduidelijk hoe lang hij eruit is'

© Orange Pictures
Utrecht - FC Utrecht moet het zaterdagavond tegen RKC stellen zonder Bas Dost. De spits raakte afgelopen weekend tegen SC Cambuur opnieuw geblesseerd. "Het lijkt een hamstringblessure, maar wat er precies aan de hand is weten we nog niet", zegt trainer Michael Silberbauer.
Silberbauer kan tegen RKC ook niet beschikken over de geschorste Taylor Booth. Wie er op de opengevallen plaatsen komen te spelen wilde Silberbauer nog niet zeggen.
Michael Silberbauer wil nog niets zeggen over Seuntjes
Een basisplaats is er normaal gesproken wel weer voor Otmane Boussaid. De Belg verkaste afgelopen zaterdag van de linker- naar de rechtervleugel en was belangrijk met een assist op Sander van de Streek. "Aan de rechterkant heb ik meer vrijheid om naar binnen en naar buiten te spelen. Op links moest ik meer de breedte houden."
Boussaid is bezig aan een goed seizoen en er zou vele belangstelling zijn voor de aanvaller. "Ik heb nog een contract tot '24 en ik heb nog niets gehoord", zegt Boussaid daarover. "Ik focus me nu nog op de play-offs en dan zien wel wie hoe en wat. Maar ik heb echt nog niets gehoord."
Otmane Boussaid: nieuwe rol vanaf rechts
Boussaid wil of kan daar dus niets over zeggen, Michael Silberbauer zegt nog niets over de komst van Mats Seuntjes. "Volgens mij is er nog niets getekend. Maar het is een goede speler."