Nipte maar belangrijke zege voor Hercules: 'Een van onze mindere wedstrijden'

Hercules - Oss'20
Hercules - Oss'20 © RTV Utrecht
Utrecht - Hercules heeft op eigen veld gewonnen van OSS'20. De Utrechters waren in de derde divisie B met 1-0 te sterk.
Verslaggever Arnold Schenk over de zege van Hercules
Jordi Paulina maakte na iets meer dan een kwartier spelen het enige doelpunt van de wedstrijd. Doordat de marge klein bleef en OSS'20 aandrong was de slotfase spannend maar de 1-0 bleef staan.

Ranglijst

Hercules blijft door de zege op de derde plek staan. Die plaats zorgt aan het einde van het seizoen recht op deelname aan de play-offs om promotie. Nummer vier Blauw Geel'38 heeft twee punten minder dan Hercules.

Billen knijpen

"Over de eerste helft was ik best blij, we hadden twee of drie goals kunnen maken. In de tweede helft werd het weer billen knijpen", aldus trainer René van der Kooij. "Je zag dat er angst en onzekerheid kwam."
Hercules-trainer René van der Kooij: 'Een van onze mindere wedstrijden'
Doelman Fons Mulder kon vanwege andere verplichtingen niet aanwezig zijn en dus mocht Stilanos Damkalis het doel van Hercules verdedigen. "Het ging volgens mij best aardig", aldus de sluitpost. "We gaven niks weg. Het was niet mooi vandaag maar een solide overwinning."