Gelijkspel voor Hercules bij HSC'21: 'Intense wedstrijd waarin we iets te weinig krijgen'

Tim Waterink
Tim Waterink © Orange Pictures
Utrecht - Hercules heeft op bezoek bij HSC'21 gelijkgespeeld. Het duel eindigde, nadat alle treffers in de eerste helft vielen in 2-2.
René van der Kooij: "Niet slecht, maar we moeten zakelijker worden"
Na drie minuten kwam HSC'21 op 1-0 voorsprong via Zeki Erkilinç. Vijf minuten later was het alweer gelijk via Tim Waterink. De topscorer van Hercules maakte zijn 20e treffer.
In de 34e minuut kwam Hercules op voorsprong via een treffer van Mitchell Zwart. Op slag van rust werd het 2-2 via Michael Wensing. In de slotfase was Hercules nog dichtbij de zege, maar de lat was een sta in de weg.
"We hadden moeten winnen, want we waren beter, hadden meer kansen en meer overwicht", vindt trainer René van der Kooij. "Het was een heel intense wedstrijd. Met twee teams die wilden aanvallen, van een heel hoog niveau. Het was een heerlijke pot voor neutrale mensen. Maar uiteindelijk hebben we wel iets te weinig gekregen."
Als wij met deze drive blijven voetballen, dan krijgen we altijd meer kansen dan de tegenstander
Trainer René van der Kooij blijft opgetogen

Ranglijst

Hercules staat in de derde divisie B op de derde plek met 50 punten. Koploper ADO'20 heeft 13 punten meer.
Ondanks het gelijkspel haalt Van der Kooij wel enkele goede punten uit de wedstrijd tegen HSC'21. "Als wij met deze drive blijven voetballen, dan krijgen we altijd meer kansen dan de tegenstander. En dan kan het niet zijn dat je met lege handen komt te staan. We liggen nog prima op koers voor de derde plek. We spelen niet slecht, maar we moeten wel zakelijker worden."

HSC'21 – Hercules: 2-2

3' Zeki Erkilinç (1-0)
8' Tim Waterink (1-1)
34' Mitchell Zwart (1-2)
45' Michael Wensing (2-2)