Hercules moet het hoofd buigen voor Unitas: 'Signaal dat we extra gas moeten geven'

Unitas - Hercules
Unitas - Hercules © RTV Utrecht
Utrecht - Hercules heeft in de derde divisie B op bezoek bij Unitas verloren. De Utrechters gingen met 2-1 onderuit in Gorinchem.
Verslaggever Arnold Schenk over de nederlaag van Hercules
De drie treffers vielen allemaal in de tweede helft. Joey Lokasi bracht Unitas op 1-0 voorsprong waarna Max Fichtinger voor de gelijkmaker zorgde. Robert Mutzers wist uiteindelijk de winnende 2-1 te maken voor de thuisploeg.

Ranglijst

Hercules staat in de derde divisie B op de derde plek. De Utrechters hebben 49 punten, dat zijn er 11 minder dan koploper ADO'20.

Bittere pil

"Ik moet de tegenstander een compliment geven voor hun eerste helft. Ze zetten ontzettend goed druk", sprak trainer René van der Kooij na afloop. "Ik vond dat wij in de tweede helft beter uit de kleedkamer kwamen, maar dan maken zij de 1-0."
Hercules-trainer René van der Kooij: 'Met onze kwaliteiten moeten we slimmer zijn'
Vorig seizoen verloor Hercules ook al bij Unitas. "Ik zei net in de kleedkamer al dat Unitas een angstgegner voor ons is geworden", aldus Marijn Ploem. "Als je naar de kansen kijkt in de wedstrijd is het ook niet zo dat wij hadden moeten winnen."
Van der Kooij raakt nog niet in paniek. "Dit is pas de vijfde nederlaag van het seizoen. We moeten ons wel weer even herpakken, misschien is het wel goed dat het een signaal is dat we weer wat extra gas moeten geven."
Marijn Ploem: 'Unitas is de angstgegner van Hercules'

Unitas – Hercules: 2-1

59' Joey Lokasi (1-0)
70' Max Fichtinger (1-1)
77' Robert Mutzers (2-1)