Hercules zet koploper ADO'20 aan de kant: 'Niks op af te dingen'

Hercules - ADO'20
Hercules - ADO'20 © RTV Utrecht
Utrecht - Hercules heeft in de derde divisie B overtuigend gewonnen van ADO'20. De Utrechters wonnen op eigen veld met 4-0 van de koploper.
Verslaggever Arnold Schenk over de winst van Hercules
Er werden zondag 77 minuten gespeeld omdat het duel een maand geleden na 13 minuten werd gestaakt. ADO'20 speler Sem Kroon raakte toen ernstig geblesseerd.
Hercules begon met een 1-0 voorsprong doordat Tim Waterink op 19 februari via een strafschop had gescoord. Met de 34e minuut op het scorebord wist Tim Pieters voor de 2-0 te zorgen.
In de tweede helft was het opnieuw raak voor Waterink. Hij maakte met zijn 18e treffer van het seizoen de 3-0. Bjorn van Gorkom zorgde een kwartier voor tijd voor het slotakkoord: 4-0.

Ranglijst

Hercules is door de zege ingelopen op ADO'20. De Utrechters staan derde met 49 punten. Koploper ADO'20 heeft 8 punten meer.
"Er is niks op deze overwinning af te dingen. We hebben veel passie getoond", zei trainer René van der Kooij. "Ik ben zo trots op die gasten qua drive en energie. We zaten er boven op en hebben hen niet laten voetballen."
Max Fichtinger in gesprek met verslaggever Arnold Schenk
Hercules-coach René van der Kooij: 'Niks op af te dingen'
Hercules-doelman Fons Mulder maakte deze week bekend te gaan stoppen: 'Tijd voor mijn gezin'

Hercules – ADO'20: 4-0

6' Tim Waterink (1-0, penalty)
34' Tim Pieters (2-0)
60' Tim Waterink (3-0)
76' Bjorn van Gorkom (4-0)