Jong FC Utrecht verliest in slotfase van Jong PSV

© FC Utrecht
Utrecht - Jong FC Utrecht heeft de wedstrijd tegen Jong PSV met 0-1 verloren. Een strafschop in de slotfase deed de ploeg van trainer Darije Kalezic uiteindelijk de das om.
Ruim 350 supporters zagen op Zoudenbalch twee ploegen die aan elkaar waren gewaagd. Maar dat leidde over en weer nauwelijks tot grote kansen.
Echt spannend werd het pas vlak na rust toen de gasten een penalty kregen. Keeper Kevin Gadellaa wist de strafschop van Jason van Duiven echter te stoppen.
Daarna bleven de kansen schaars totdat Jong PSV een paar minuten voor het einde van de wedstrijd opnieuw een strafschop kreeg. Dit keer had Gadellaa geen antwoord op de penalty van Matthijs Tielemans.
Daardoor bleef Jong FC Utrecht opnieuw puntloos. Van de laatste vijf wedstrijden werden er maar liefst vier verloren. De ploeg blijft dan ook onderaan staan in de Keuken Kampioen Divisie.