Live op Radio M: Hercules wil revanche op TOGB

Wedstrijdbeeld uit de wedstrijd TOGB - Hercules, eerder dit seizoen
Wedstrijdbeeld uit de wedstrijd TOGB - Hercules, eerder dit seizoen © TOGB - Hercules op sportpark Het Hoge Land
Utrecht - Na drie gelijke spelen op rij boekte Hercules in de derde divisie afgelopen zondag eindelijk weer eens een zege. Doordat de ongenaakbaar lijkende koploper ADO'20 zijn tweede nederlaag op rij leed, is de achterstand van de Utrechters nog 'maar' 13 punten. Zou het nog kunnen?
De kans lijkt klein, want nummer 2 VVSB verspeelt al weken nauwelijks nog punten en zit als eerste op het vinkentouw. Maar in voetbal is maar weinig onmogelijk. Een eerste vereiste is wel dat Hercules vanmiddag wel wint van TOGB. Eerder dit seizoen verloor Hercules met 2-1 van de debutant uit Berkel en Rodenrijs. Die ploeg staat op de tiende plaats zes plaatsen lager dan Hercules en heeft 10 punten minder.
Maar TOGB is al zes wedstrijden ongeslagen en lijkt op weg om zich redelijk zorgeloos te verzekeren van nog een jaar in de derde divisie. De geel-zwarten lopen echter wel vrijwel elke wedstrijd tegen minimaal één tegentreffer aan. In slechts één van de 19 gespeelde duels hield de defensie de nul.
Hercules mist nog altijd Pepijn Vonk en Dirk Homoet.

Behalve van Hercules - TOGB hoort u vanmiddag in namen & Rugnummers bij Radio M Utrecht live flitsen van Kampong -EVV uit de vierde divisie. Verder zijn we bij het WK veldrijden met Woudenberger Lars van der Haar, en volgen we de verrichtingen onze provinciale schaatstoppers op het NK afstanden in Heerenveen.