Live op Radio M: Hercules wil na drie gelijke spelen weer eens winnen

© Arnold Schenk
Utrecht - In de derde divisie speelt Hercules vanmiddag de uitwedstrijd tegen OJC Rosmalen. Na drie gelijke spelen op rij is het hoog tijd dat de Utrechters, die vierde staan, weer eens drie punten pakken. OJC Rosmalen is de nummer 8 van de ranglijst.
Statistisch gezien is die kans vrij groot, want Hercules won zes van de elf ontmoetingen tegen de Brabantse ploeg, die wordt getraind door voormalig IJsselmeervogels-trainer Willem Leushuis. De andere vijf duels eindigden gelijk, Hercules verloor nog nooit van OJC Rosmalen.
Ook eerder dit seizoen niet. In Utrecht won de ploeg van René van der Kooij met 2-1. Van der Kooij kan vanmiddag niet beschikken over de geblesseerden Dirk Homoet en Pepijn Vonk. Bij OJC Rosmalen zijn de ogen gericht op clubtopscorer Dennis Knuiman. De spits, die komende zomer verkast naar IJsselmeervogels, scoorde al 14 keer. Dat zijn er twee meer dan zijn Hercules-concurrent Tim Waterink.
Hercules kwam vorige week door een afgelasting niet in actie. OJC Rosmalen kreeg op eigen veld met 5-1 klop van provinciegenoot UNA.

OJC Rosmalen - Hercules is vanmiddag live te volgen in Namen & Rugnummers op Radio M Utrecht. In die uitzending ook aandacht voor Moerse Boys - Kampong en Hoogland - HVCH in de vierde divisie. En we blikken terug op AZ - FC Utrecht van gisteravond.