GVVV haalt met Homoet eerste aanwinst binnen

© RTV Utrecht
Veenendaal/Utrecht - GVVV heeft met Dirk Homoet de eerste aanwinst voor seizoen 2023/2024 gecontracteerd. De 20-jarige verdediger komt over van het Utrechtse Hercules en tekent voor één seizoen bij de Veenendaalse blauwhemden.
Met het aantrekken van Homoet is de club erin geslaagd om een talentvolle back aan de selectie voor volgend seizoen toe te voegen. De 20-jarige linkervleugelverdediger speelde in geboorteplaats Zeist voor Jonathan en Saestum, doorliep twee jaar de jeugdopleiding van FC Utrecht om vervolgens via Jonathan bij Hercules terecht te komen. Daar speelt hij tot de dag van vandaag wekelijks als basisspeler zijn wedstrijden in de derde divisie zondag.

Snelle verdediger

Technisch manager Rob de Boer raakte snel gecharmeerd van de voetballer: "Dirk Homoet is een zeer talentvolle goede linksback. Hij is een snelle verdediger die ook goed kan voetballen. Ik ben daarom erg blij dat wij hem hebben kunnen inlijven."
De verdediger is de negende speler die de technische commissie heeft gecontracteerd voor seizoen 2023/2024. Eerder werden de contracten van Ilias Latif, Mart de Jong, Jonathan Vergara Berrio, Genrich Sillé, Quincy Veenhof, Jan van Willige, Justin Spies en Byron Burgering al verlengd.