VV Utrecht verliest topper van Sliedrecht Sport maar is wel winterkampioen: 'Verrassend en leuk'

© VV Utrecht
Utrecht - De volleybalsters van VV Utrecht hebben de topper in de eredivisie tegen Sliedrecht Sport verloren. De Utrechtse koploper verloor van de nummer twee van de competitie met 3-1.
De eerste set ging naar Sliedrecht met 25-19. VV Utrecht maakte er in de tweede set vervolgens 1-1 van via 25-17. In de laatste twee sets trok Sliedrecht Sport de winst naar zich toe: 25-21 en 25-16.

VV Utrecht winterkampioen

Ondanks de nederlaag blijft VV Utrecht de koploper van de eredivisie. De Utrechtse ploeg heeft twee punten meer dan nummer twee Sliedrecht Sport. Hierdoor mag VV Utrecht zich winterkampioen noemen, de volgende duels worden pas in het nieuwe jaar gespeeld.
"Het is verrassend en leuk", zegt coach Ali Moghaddasian over de koppositie. "Alles is mogelijk maar de weg is nog lang. Het is in ieder geval heel fijn dat we nu bovenaan staan in de competitie."
Dat VV Utrecht met een nederlaag de winterstop in. "Dat is nooit leuk maar we moeten niet in paniek raken. We spelen vrijdag weer tegen ze in de SuperCup. Van het duel van gisteren moeten we leren. Sliedrecht is en blijft een goed team. We moeten er vrijdag staan, gisteren schoten we op bepaalde onderdelen tekort."
Coach Ali Moghaddasian over de koppositie en de nederlaag tegen Sliedrecht Sport