Van der Kooij ook volgend seizoen hoofdtrainer Hercules

René van der Kooij
René van der Kooij © Orange Pictures
Utrecht - Het hoge woord is eruit. René van der Kooij is ook volgend seizoen de trainer van derdedivisionist Hercules. De oefenmeester en de Utrechtse club hebben de aflopende verbintenis met één seizoen verlengd.
De afgelopen weken gingen Hercules en Van der Kooij om de tafel. Zo gaf de oefenmeester zondag tegenover RTV Utrecht nog aan dat er nog enkele plooien moesten worden gladgestreken. Naar verluidt waren er meerdere clubs geïnteresseerd in de diensten van de oefenmeester. Op dit moment is Van der Kooij bezig aan zijn vierde seizoen als hoofdtrainer van Hercules.
"Behalve de goede prestaties zijn we vooral erg tevreden met het feit dat er gewoon goed gevoetbald wordt met steeds meer Herculanen in de selectie”, laat bestuurslid Sydney Volten weten in een persbericht. "René heeft ook de regie over het dit seizoen gestarte Team Doorstroming gekregen dat zich specifiek bezig houdt met ontwikkeling van talenten en de doorstroming vanuit onze jeugdopleiding. We zijn blij dat we met elkaar blijven samenwerken."