Ramselaar verlengt ondanks blessure contract bij FC Utrecht

© Orange Pictures
Utrecht - Bart Ramselaar heeft zijn aflopende contract bij FC Utrecht met twee jaar verlengd. De 26-jarige Ramselaar, die al meer dan een half jaar uit de roulatie is met een zware knieblessure, ligt nu tot de zomer van 2025 vast in Utrecht.
"In de eindfase van het afgelopen seizoen raakte Bart geblesseerd. Dat was op dat moment natuurlijk een enorme domper voor zowel hem als FC Utrecht. Professioneel als hij is, zette Bart al snel de knop om en richtte hij zich op het maken van zijn rentree. Die komt inmiddels steeds dichterbij. Als geen ander kennen we in Utrecht de kwaliteiten van Bart en wij hebben er het volste vertrouwen in dat hij die weer gaat tonen zodra hij volledig hersteld is", aldus technisch directeur Jordy Zuidam.
Ramselaar keerde in 2020 na drie jaar PSV terug bij FC Utrecht, de club waar hij de jeugdopleiding doorliep. Hij maakte vorig seizoen negen doelpunten in de competitie.
FC Utrecht staat momenteel zevende in de Eredivisie. De ploeg van trainer Henk Fraser ontvangt bij de hervatting van de competitie, op 8 januari, koploper Feyenoord.