Hoogland-voorzitter Terschegget weet niets van 'flirt' met Van der Kooij

© Geert Lommers
Hoogland, Utrecht - Hoogland heeft Hercules-trainer René van der Kooij niet benaderd om volgend seizoen hoofdtrainer te worden. Dat stelt voorzitter Nico Terschegget van de vierdedivisionist. Van der Kooij stelt in het AD van maandag dat Hoogland 'geflirt' zou hebben met de vraag of hij interesse zou hebben. Die opmerking verbaast Terschegget.
Want bij Hoogland staat op dit moment Dick Kooijman aan het roer, en over zijn toekomst heeft de club nog geen besluit genomen. "Wij gaan in de winterstop op trainingskamp in Portugal, en dan gaan we om de tafel over komend seizoen", stelt Terschegget. "Dat doen we al jaren zo. Dus praten over eventuele opvolging van Dick is helemaal niet aan de orde."
De Hoogland-voorzitter sluit overigens niet uit dat iemand anders van de club met Van der Kooij over het trainerschap heeft gesproken. "Wij kennen René tenslotte al jaren. Maar dat gesprek is dan niet gevoerd door iemand die in de positie is om hem officieel te benaderen." Van der Kooij zelf zegt overigens ook dat Hoogland niet concreet is.