Live op Radio M: Hercules ontvangt Groene Ster

Rogier Benschop viert treffer
Rogier Benschop viert treffer © Orange Pictures
Utrecht - In de derde divisie gaat Hercules vanmiddag voor het vierde clean sheet op rij. Dat moet in eigen huis gebeuren tegen laagvlieger Groene Ster. De Limburgers, vorig seizoen nog zesde in eindstand, staan nu op een tegenvallende veertiende plaats.
Groene Ster heeft vooral moeite met winnen. In zestien duels lukte dat maar twee keer. Daar staat tegenover dat de ploeg de helft van de wedstrijden gelijkspeelde. De laatste vijf duels leverden vier gelijke spelen en één nederlaag op. Op vreemde bodem werd dit seizoen nog niet gewonnen.
Het duel van vanmiddag wordt de vierde competitie-ontmoeting tussen beide clubs in de derde divisie. De eerste twee eindigden in een zege voor Groene Ster. De laatste, vorig seizoen in Utrecht, werd door Hercules met 3-1 gewonnen. De inmiddels vertrokken Tyrone Fonville maakte er toen twee, Nordin Zoufri scoorde één keer.
Hercules-trainer René van der Kooij kan nog altijd niet beschikken over de geblesseerde doelman Pepijn Vonk. Tim Pieters is er wel weer bij.

Hercules - Groene Ster begint vanmiddag om 14.00 uur en is live te volgen in Namen & Rugnummers. In dat programma ook aandacht voor het duel van de koploper van de vierde divisie, Kampong. Dat gaat op bezoek bij Venray.

Verder de uitwedstrijd van de volleybalsters van VV Utrecht tegen FAST. De Utrechtse ploeg is koploper in de eredivisie. En Heroes Den Bosch is koploper in de eredivisie basketbal en komt vanmiddag in Utrecht bezoek voor de bekerwedstrijd tegen UBALL.