Live op Radio M: Hercules hoopt op vijfde uitoverwinning op rij

Fons Mulder verdedigt vanmiddag het doel van Hercules
Fons Mulder verdedigt vanmiddag het doel van Hercules © Geert Lommers
Utrecht - In de derde divisie wacht Hercules een zware uitwedstrijd. De Utrechters gaan op bezoek bij UNA, dat al dertien duels op rij niet heeft verloren. Hercules stelt daar ook een goede reeks tegenover: de laatste vier uitwedstrijden werden gewonnen.
UNA is de nummer vijf van de ranglijst en heeft vier punten minder dan nummer drie Hercules. Dat UNA ondanks de lange reeks zonder nederlaag betrekkelijk weinig punten heeft, komt doordat de ploeg uit Veldhoven vaak gelijk speelt. Maar liefst acht van de vijftien competitieduels eindigden onbeslist. De enige nederlaag die UNA deze competitie leed was op 3 september, thuis tegen VVSB.
Hercules maakte vorig seizoen ene einde aan een slechte reeks tegen UNA. Na vier nederlagen en een gelijkspel boekte de ploeg van René van der Kooij, die nog altijd met de club in gesprek is over contractverlenging, voor het eerst een zege in Veldhoven. Het was ook meteen een overtuigende: 1-5.
Bij Hercules ontbreken, net als vorige week, doelman Pepijn Vonk en aanvaller Tim Pieters.

UNA - Hercules begint vanmiddag om 14.30 uur en is live te volgen in Namen & Rugnummers op Radio M Utrecht. In dat programma ook live verslag van Kampong - Silvolde en Juliana'31 - Hoogland. Verder hockey: SCHC - Cartouche.