VV Utrecht boekt zesde zege op rij, Handbal Houten verslikt zich

Vladan Mijalkovic, trainer Handbal Houten
Vladan Mijalkovic, trainer Handbal Houten © Reza
Houten, Utrecht - Het merendeel van de Utrechtse zaalploegen hebben een goede avond beleefd. Hieronder een overzicht van de uitslagen en stand.

Volleybal

De volleybalsters van VV Utrecht hebben in de eredivisie de zesde overwinning op rij geboekt. Dynamo, de nummer vier van de competitie, kreeg met 3-0 klop. De setstanden in Utrecht waren 25-12, 25-20 en 25-10. VV Utrecht blijft tweede met achttien punten uit zeven wedstrijden. Koploper en regerend landskampioen Sliedrecht Sport heeft twee punten meer, maar ook een duel meer gespeeld.
Ook de volleybalmannen van Taurus wonnen in de eredivisie. De Houtenaren waren met 3-2 te sterk voor concurrent Sliedrecht Sport. De sets eindigden in 25-22, 12-25, 18-25, 25-19 en 17-15. Op de ranglijst staat Taurus zevende met dertien uit negen.

Handbal

Handbal Houten heeft slechte zaken gedaan in de strijd om de eerste plek in de eredivisie. Het team van trainer Vladan Mijalkovic ging met 33-35 onderuit tegen DFS Arnhem, de nummer elf op de ranglijst. Handbal Houten staat tweede met zestien uit tien. Koploper BFC heeft evenveel punten, maar een wedstrijd minder gespeeld.

Korfbal

De korfballers van Dalto hebben ook de tweede wedstrijd in de Korfbal League 2 gewonnen. De ploeg uit Driebergen was met 23-27 de baas over Fiks, dat het eerste duel van het zaalseizoen ook had verloren. Dalto is gedeeld koploper met DSC, beide hebben vier uit twee.