Live op Radio M: Hercules zonder Vonk en Pieters tegen laagvlieger UDI'19

Tim Pieters ontbreekt vanmiddag bij Hercules
Tim Pieters ontbreekt vanmiddag bij Hercules © Geert Lommers
Utrecht - Hercules moet het vanmiddag in de competitiewedstrijd tegen UDI'19 doen zonder doelman Pepijn Vonk en aanvaller Tim Pieters. Beide spelers van de Utrechtse derdedivisionist vielen afgelopen zondag in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Quick geblesseerd uit. Het is bovendien de vraag of René van der Kooij aanwezig zal zijn. De trainer zit al sinds woensdag met koorts thuis.
De blessure van Pepijn Vonk betekent dat doelman Fons Mulder voor het eerst sinds ruim een jaar in de basis zal starten. Mulder liep vorig jaar een kruisbandblessure op. Afgelopen zondag viel hij al in toen Vonk geblesseerd uitviel.
Hercules verloor thuis pas eenmaal. De Utrechters wonnen vijf keer en speelden twee keer gelijk. Promovendus UDI'19 won nog geen enkele uitwedstrijd. De enige keer dat beide ploegen elkaar in competitieverband troffen in Utrecht was in het seizoen 2016/2017. Hercules won met 2-0, UDI'19 degradeerde.

Hercules - UDI'19 begint vanmiddag om 14.00 uur en is live te volgen in Namen & Rugnummers op Radio M Utrecht. In dat programma ook live flitsen van RKZVC - Kampong en Hoogland - Longa'30 uit de vierde divisie.