Volleybalsters VV Utrecht winnen, korfballers Dalto beginnen met zege

© VVUtrecht.nl
Houten, Utrecht - De volleybalsters van VV Utrecht hebben in de eredivisie gewonnen. In Utrecht werd VC Zwolle met 3-1 aan de kant gezet.
Taurus kwam op 2-0 voorsprong via 25-17 en 26-24. De derde set was voor Zwolle met 25-21. In de spannende vierde set trok VV Utrecht met 25-23 aan het langste eind.
VV Utrecht is de nummer drie van de eredivisie. Koploper Apollo 8 heeft één punt meer maar ook een wedstrijd meer gespeeld.

Nederlaag voor Taurus

De volleyballers van Taurus hebben het uitduel tegen SSS verloren. De Houtenaren gingen met 3-0 onderuit.
De setstanden waren: 25-18, 25-18 en 25-15. Na acht duels staat Taurus zevende met elf punten. Dynamo gaat met 21 punten aan de leiding. ZVH is met twee punten hekkensluiter.

Zege voor Dalto

De korfballers van Dalto zijn de Korfbal League 2 begonnen met een zege. De ploeg uit Driebergen was tegen mede-degradant TOP Sassenheim met 25-21 te sterk.
Naast Dalto wisten ook Oost-Arnhem, DSC, DeetosSnel en HKC het eerste competitieduel te winnen.

Harde nederlaag BC Amersfoort

De badmintonners van BC Amersfoort hebben in de negende speelronde van de eredivisie verloren. In Amersfoort was nummer drie Almere met 7-1 te sterk.
BC Amersfoort is de nummer zes van de competitie met 37 punten. Koploper is DKC met 55 punten. Ook nummer twee Duinwijck en nummer drie Almere heeft 55 punten.