Live op Radio M: Hercules moet zich herpakken na misstap

Hercules viert treffer
Hercules viert treffer © Orange Pictures
Utrecht - In de derde divisie gaat Hercules vanmiddag op bezoek bij Quick. De ploeg uit Den Haag staat tiende, met 18 punten. Dat zijn er zes minder dan Hercules, dat vierde staat.
Quick mag rustig betiteld worden als een angstgegner voor Hercules. Van de zeven duels die beide ploegen in de derde divisie tegen elkaar speelden won Quick er vijf. Alleen vorig seizoen, in Den Haag, won Hercules. Het werd toen 1-0 door een treffer van Tyrone Fonville.
Quick is bovendien in vorm. Uit de laatste vier duels pakte de landskampioen van 1908 tien punten. Voor Hercules kwam vorige week tegen JOS Watergraafsmeer een einde van een reeks van zeven competitieduels zonder nederlaag. Bij Hercules is de zieke Bjorn van Gorcom een twijfelgeval.

Intentieverklaring

Trainer René van der Kooij van Hercules kreeg deze week te horen dat hij niet de nieuwe trainer wordt van Excelsior Maassluis. Inmiddels heeft een eerste gesprek met Hercules plaatsgevonden over een mogelijke contractverlenging en hebben beide partijen de intentie uitgesproken om met elkaar verder te gaan. Voor 1 december hopen ze eruit te zijn.

Quick - Hercules is vanmiddag live te volgen in Namen & Rugnummers op Radio M Utrecht. De aftrap is om 14.00 uur. In die uitzending verder live verslag van de voetbalwedstrijd Kampong - Meerssen, de hockeytopper Kampong - HGC en de wereldbeker veldrijden in Hilvarenbeek