Twisker verlengt bij Sportlust, Van der Kooij niet naar Excelsior Maassluis

Jochem Twisker
Jochem Twisker © Geert Lommers
Woerden, Utrecht - Jochem Twisker is ook volgend seizoen trainer van Sportlust'46. De trainer heeft dat dinsdagavond aan de spelersgroep van de Woerdense derdedivisionist laten weten.
De 50-jarige Twisker is bezig aan zijn eerste seizoen bij Sportlust'46, dat na dertien wedstrijden op de vijfde plaats staat. Eerder was hij werkzaam bij Spakenburg, waarmee hij landskampioen werd, De Dijk, Hercules en GVVV.

Van der Kooij niet naar Maassluis

René van der Kooij wordt niet de nieuwe trainer van Excelsior Maassluis. De trainer van het Utrechtse Hercules was een belangrijke kandidaat bij de tweededivisionist, maar kreeg deze week te horen dat de keuze niet op hem is gevallen.
De oefenmeester liet aan RTV Utrecht weten dat hij waarschijnlijk al deze week met Hercules om de tafel gaat om te praten over een mogelijke contractverlenging. Hij zei al eerder dat hij Excelsior Maassluis een mooie uitdaging zou vinden, maar dat het zeker geen straf zou zijn om langer bij Hercules te blijven.
Van der Kooij is bezig aan zijn tweede volledige seizoen in Utrecht. In zijn eerste seizoen werd de competitie al na zes duels stilgelegd vanwege de coronapandemie.