Kampong wint voor derde keer op rij, gelijkspel Hoogland

Hoogland - EVV op sportpark Langenoord
Hoogland - EVV op sportpark Langenoord © Tavit Ruts
Utrecht - De voetballers van Kampong uit Utrecht hebben de derde zege op rij geboekt. HVCH uit Heesch werd met 0-3 aan de kant gezet in de vierde divisie. In dezelfde competitie speelde Hoogland thuis met 1-1 gelijk tegen EVV uit Echt.

Ranglijst

Debutant Kampong is geklommen naar de vijfde plek op de ranglijst en staat op achttien punten uit tien wedstrijden. Degradant Hoogland is de nummer elf met tien punten uit tien duels.

Kampong

Kampong maakte in ruim twintig minuten het scoreverschil tegen HVCH. Jort de Zeeuw zorgde voor de openingstreffer in de 67ste minuut. In de slotfase bepaalde Merijn Muskens met twee doelpunten de eindstand op 0-3.

HVCH - Kampong: 0-3

67' Jort de Zeeuw (0-1)
84' Merijn Muskens (0-2)
87' Merijn Muskens (0-3)

Hoogland

Hoogland kwam tegen EVV na ruim een uur op achterstand. Novah van der Schouw was de doelpuntenmaker. In de slotfase tekende Delano Esseboom voor gelijkmaker. Het bleef 1-1.

Hoogland - EVV: 1-1

67' Novah van der Schouw (0-1)
82' Delano Esseboom (1-1)