Live op Radio M: Hercules in vorm treft JOS Watergraafsmeer in vorm

© Geert Lommers
Utrecht - Op 11 september leed Hercules de laatste nederlaag in de derde divisie. Daarna wonnen de Utrechters vijf keer en speelden twee keer gelijk. Het resultaat: de gedeeld tweede plaats achter de vooralsnog ongenaakbare koploper ADO'20.
De tegenstander van vanmiddag, JOS Watergraafsmeer, is ook al sinds 11 september ongeslagen. De Amsterdammers wonnen echter maar twee keer en speelden vier keer gelijk. Bovendien was de start wat minder, waardoor JOS Watergraafsmeer slechts twaalfde staat, met 14 punten.
Als resultaten uit het verleden iets zouden zeggen, stond de zege van Hercules nu al vast. De drie eerdere ontmoetingen tussen beide ploegen in de derde divisie eindigden alle in een Utrechtse zege. De doelcijfers zijn 9-1 in het voordeel van Hercules, waar trainer René van der Kooij net als de afgelopen weken kan beschikken over een volledig fitte selectie.

Hercules-JOS Watergraafsmeer is vanmiddag live te volgen in Namen & Rugnummers bij Radio M Utrecht. Dat is na afloop van de wedstrijd FC Utrecht-FC Groningen, die vanaf 12.15 uur integraal live te horen is.

Verder hockey: Kampong-Oranje Rood en de finale van het WK rolstoeltennis met Diede de Groot.