Live op Radio M: Hercules-topschutter Waterink moet nu scoren tegen oude club

© Orange Pictures
Utrecht - In de derde divisie B gaat Hercules vanmiddag op bezoek bij OSS'20. De Brabanders hebben twee punten minder dan Hercules en staan vijfde, twee plaatsen lager dan de formatie van trainer René van der Kooij.
Beide ploegen zijn goed in vorm. OSS'20 is al zes duels ongeslagen, maar won slechts twee van die zes wedstrijden. Hercules bleef de laatste vijf competitieduels zonder nederlaag. De laatste wedstrijd van de Utrechters, in de beker tegen NAC, ging wel verloren.
In de achtervolging op koploper ADO'20, dat tien punten meer heeft dan Hercules en twaalf meer dan OSS'20, hebben beide ploegen vanmiddag niets aan een gelijkspel. Van de vijf voorgaande ontmoetingen tussen OSS'20 en Hercules eindigde er overigens maar één gelijk. Beide ploegen wonnen twee keer.
Hercules-trainer René van der Kooij kan beschikken over een compleet fitte selectie, dus ook over topscorer Tim Waterink, die vorig seizoen nog voor OSS'20 speelde. Voor die ploeg scoorde hij 20 keer in 28 duels. Na tien wedstrijden voor Hercules staat de teller op negen.

OSS'20 - Hercules begint vanmiddag om 14.00 uur en is live te volgen in Namen & Rugnummers op Radio M Utrecht. Daarin verder aandacht voor Moerse Boys - Hoogland en Kampong - Orion uit de vierde divisie, en voor de hockeywedstrijd Klein Zwitserland - Kampong.