Mihai Nesu niet bij FC Utrecht-AZ vanwege reisproblemen

© fcutrecht.nl
Utrecht - Mihai Nesu was van plan om naar Nederland te komen voor een bezoek aan FC Utrecht - AZ, maar de Roemeense oud-verdediger kan door reisproblemen niet afreizen.
In een videoboodschap vertelt Nesu, die in 2011 een nekwervel brak tijdens een ongeluk op de training bij FC Utrecht en daardoor een dwarslaesie opliep, dat hij er niet bij kan zijn in Stadion Galgenwaard.
"Het is lang geleden dat we elkaar gezien hebben. Ik mis jullie heel erg. Ik hoopte heel erg dat ik zondag jullie kon zien bij de wedstrijd tegen AZ. Ik had alles voorbereid, maar door reisproblemen kan ik niet aanwezig zijn. Ik hoop dat we elkaar volgend jaar in april of mei gaan zien in het stadion", zegt Nesu.
De wedstrijd FC Utrecht - AZ, die zondag om 14.30 uur begint, staat in het teken van de 900e verjaardag van de stad Utrecht. Daarom speelt de club in een speciaal tenue, dat na afloop geveild gaat worden.
De opbrengst van die veiling gaat naar de Mihai Nesu Foundation in Roemenië, die hij heeft opgericht voor kinderen met een handicap. Daarnaast wordt in de derde minuut geapplaudisseerd om Nesu te steunen.