Jong FC Utrecht verliest van Almere City bij rentree Reda Akmum

© Fcutrecht.nl
Utrecht - Jong FC Utrecht is er vanavond niet in geslaagd om te winnen. In eigen huis verloor de ploeg in de Keuken Kampioen Divisie van Almere City FC. Het werd 0-2.
Jong FC Utrecht ging met een 0-0 stand rusten in Sportcomplex Zoudenbalch. In de tweede helft ging het mis. In de 56e minuut kwam Almere op voorsprong via Hamdi Akujobi. Nog geen tien minuten later verdubbelden de gasten uit Flevoland via Jeredy Hilterman de voorsprong.
Het is alweer de zesde nederlaag in tien wedstrijden voor Jong Utrecht, dat met zes punten hekkensluiter is in de eerste divisie.
Toch was er ook goed nieuws voor de ploeg van trainer Darije Kalezic, want verdediger Reda Akmum maakte zijn rentree na anderhalf jaar blessureleed. Hij speelde een half uur mee.
"Eindelijk weer aan het voetballen, anderhalf jaar is lang. Ik heb op de training mijn kruisband voor de tweede keer afgescheurd, waardoor ik er langer over moest doen", legt Akmum uit. Maar hij is terug. "Ik word steeds fitter en het is nu zaak om meer minuten in de benen te krijgen."
Reda Akmum: "Anderhalf jaar is lang"