Hercules speelt thuisduel met Unitas gelijk: 'Onszelf niet beloond'

© RTV Utrecht
Utrecht - Hercules heeft een punt overgehouden aan de ontmoeting met Unitas. Het duel op sportpark Voordorp in Utrecht in de derde divisie eindigde in 1-1. Hercules blijft vierde op de ranglijst en staat op veertien punten uit acht duels.
Verslaggever Arnold Schenk geeft een korte samenvatting van Hercules - Unitas
Het Utrechtse Hercules begon goed en had meer balbezit. Gaandeweg het duel kwam Unitas beter in de wedstrijd. Het bleef 0-0 in de eerste helft.
Oussama Lahri opende in de 78ste minuut de score met een schot in de linkerhoek. Een paar minuten later stond het alweer gelijk. Robert Mutzers profiteerde van een fout. Meer goals werden niet gemaakt. Een gelijkspel was een beter resultaat voor Hercules dan in de twee duels met Unitas vorig seizoen. Toen werd twee keer met 1-0 verloren.
Trainer Hercules René van der Kooij: 'Niet tevreden met gelijkspel'
Hercules-speler Bjorn van Gorkom in gesprek met verslaggever Arnold Schenk

Hercules - Unitas: 1-1

78' Oussama Lahri (1-0)
82' Robert Mutzers (1-1)