Live op Radio M: Hercules gaat mét Carmelia op jacht naar eerste zege op Unitas

Carmelia is weer inzetbaar voor Hercules
Carmelia is weer inzetbaar voor Hercules © Geert Lommers
Utrecht - Hercules heeft vanmiddag weer de beschikking over verdediger Shanon Carmelia. De Utrechtse derdedivisionist neemt het op eigen veld op tegen Unitas.
Carmelia ontbrak vorige week bij het duel van Hercules met Baronie (1-2 zege). De verdediger was op pad met Curaçao. Hij begon bij het eerste duel met Indonesië (3-2 nederlaag) in de basis. Bij de tweede vriendschappelijke ontmoeting met Indonesië afgelopen week zat hij het hele duel op de bank.
Hercules staat na zeven wedstrijden op de vierde plek in de derde divisie met 13 punten. Unitas is de nummer vijf. De ploeg uit Gorinchem heeft één punt minder dan de Utrechters.
Vorig seizoen verloor Hercules zowel in Utrecht als in Gorinchem van Unitas. Op Sportpark Voordorp werd het 0-1, in Gorinchem werd het 1-0. Dat waren tot nu toe de enige twee officiële duels tussen Hercules en Utrecht. Trainer René van der Kooij kan de Utrechters vandaag dus de eerste overwinning op Unitas bezorgen.

Hercules - Unitas is vanaf 14.00 uur live te volgen in Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht (93.1 FM). In de uitzending is het duel tussen FC Utrecht en Excelsior ook live te volgen. Verder zijn we aanwezig bij het hockeyduel in de hoofdklasse tussen Schaerweijde en Rotterdam en bij de 70e editie van de Utrechtse singelloop.