Hekkensluiter Kampong blijft puntloos na verlies bij Hurley

© Orange Pictures
Utrecht - De hockeysters van Kampong zijn na drie wedstrijden in de hoofdklasse nog puntloos. Het uitduel met nummer drie Hurley eindigde in een 3-1 nederlaag. De ploeg uit Utrecht is rode lantaarndrager.
Kampong kwam al vroeg op achterstand. Fleur Loomans was het eindstation van een snelle aanval. Hurley verdubbelde in het tweede kwart de voorsprong. Marente Barentsen scoorde uit de rebound na een strafcorner. 2-0 was de ruststand.
In het derde kwart kreeg Kampong kansen op de aansluitingstreffer, via onder meer de eerste strafcorner. Echter was het Hurley dat weer het net vond. Gitte Michels verzilverde een strafbal in het vierde kwart. Kampong kreeg vervolgens meerdere strafcorners op rij. Eén daarvan werd benut door Luna Fokke. De Utrechtse dames creëerden nog meer strafcorners, maar het bleef bij 3-1.

Hurley - Kampong: 3-1

13' Fleur Loomans 1-0
23' Marente Barentsen 2-0 (strafcorner)
46' Gitte Michels 3-0 (strafbal)
50' Luna Fokke 3-1 (strafcorner)