De Ligt en Timber met Oranje tegen Polen en België

© Orange Pictures
Utrecht, Abcoude - Utrechter Jurriën Timber is door bondscoach Louis van Gaal opgenomen in de definitieve selectie voor de laatste twee interlands om de Nations League, tegen Polen en België. Ook Matthijs de Ligt uit Abcoude zit bij de selectie.
Opvallendste namen in de groep van 25 die zich maandag in Zeist meldt zijn de doelmannen Andries Noppert van Heerenveen en Remko Pasveer van Ajax. Ook zijn ploeggenoot Kenneth Taylor debuteert bij de selectie.
Het Nederlands elftal treft donderdag 22 september in Warschau Polen. Zondag 25 september staat het laatste groepsduel in de UEFA Nations League op het programma, in Amsterdam tegen België.

Jong Oranje

In de selectie van Jong Oranje is plaats ingeruimd voor FC Utrecht-doelman Fabian de Keijzer en de Utrechtse Feyenoorder Quinten Timber. Ook voormalig FC Utrecht-speler Denso Kasius is opgeroepen door Erwin van de Looi.
Jong Oranje speelt op 23 september in Leuven tegen België. Vier dagen later staat in Cluj de ontmoeting met Jong Roemenië op het programa.