Live op Radio M: Hercules ontvangt promovendus OJC Rosmalen, Mulder terug op het trainingsveld

© Geert Lommers
Utrecht - Hercules moet zich vanmiddag in de derde divisie de thuiswedstrijd tegen OJC Rosmalen revancheren voor de nederlaag van vorige week tegen ADO'20. Trainer René van der Kooij heeft de beschikking over een compleet fitte selectie.
Na een goede seizoensstart, met een bekerzege op Ter Leede en winst in de eerste competitiewedstrijd op Dongen, ging Hercules vorige week in Heemskerk onderuit tegen ADO'20. De thuiswedstrijd tegen promovendus OJC Rosmalen, onder leiding van voormalig IJsselmeervogels-trainer Willem Leushuis, moet weer een driepunter opleveren.
Het duel tussen Hercules en de ploeg uit Brabant stond, totdat OJC Rosmalen in 2019 degradeerde, tien keer op het programma. Hercules won vier keer en verloor nog nooit. Een gelijkspel zou gezien de seizoensstart van OJC Rosmalen ook niet gek zijn, want de Brabanders speelden de eerste twee duels van dit seizoen ook gelijk.
"Het is best opvallend dat wij geen enkele blessure hebben", zegt trainer René van der Kooij, die volgende week Fons Mulder weer hoopt te begroeten op het trainersveld. De doelman scheurde eind oktober vorig jaar zijn kruisband. "Fons gaat erg voorspoedig", stelt Van der Kooij.

Hercules - OJC Rosmalen begint vanmiddag om 14.00 uur en is live te volgen in Namen & Rugnummers live op Radio M Utrecht. Daarin verder aandacht voor HVCVH - Hoogland, in de vierde divisie, en de eerste competitiewedstrijd van de hockeymannen van Kampong, uit tegen HGC.