FC Utrecht scoort niet en verliest van AEK Athene

© FCUtrecht.nl
Utrecht - FC Utrecht heeft woensdag het oefenduel, dat niet toegankelijk was voor publiek, tegen AEK Athene verloren. De Utrechters gingen met 0-1 onderuit.
Het enige doelpunt van de wedstrijd viel vijf minuten na rust. AEK Athene-aanvaller Levi Garcia was verdedigers Mark van der Maarel en Ruben Kluivert te slim af waarna hij de bal achter doelman Thijmen Nijhuis kon schieten.
FC Utrecht-middenvelder Quinten Timber, die zo goed als zeker naar Feyenoord vertrekt, zat niet bij de wedstrijdselectie. Zijn mogelijke vervanger, Can Bozdogan, zat nog niet bij de wedstrijdselectie van FC Utrecht. Nordin Amrabat, hij wordt in verband gebracht met een transfer naar FC Utrecht, kwam bij AEK Athene in de tweede helft in actie.

Nog anderhalve week tot start eredivisie

Komende zaterdag speelt FC Utrecht in Stadion Galgenwaard het laatste oefenduel voordat de competitie van start gaat. Dan is Shakhtar Donetsk de tegenstander. De opbrengst daarvan komt ten goede aan Oekraïense oorlogsslachtoffers.
FC Utrecht begint de eredivisie op zaterdag 6 augustus met een uitduel tegen RKC Waalwijk.