Othmane Boussaid scoort 'in eigen huis' voor FC Utrecht tegen KV Kortrijk

Kortrijker Othmane Boussaid scoorde het enige doelpunt van FC Utrecht.
Kortrijker Othmane Boussaid scoorde het enige doelpunt van FC Utrecht. © FCUtrecht.nl
Kortrijk/Utrecht - FC Utrecht heeft het trainingskamp in Zeeland afgesloten met een nederlaag. KV Kortrijk was vanmiddag in een oefenduel te sterk en won met 2-1. Het enige Utrechtse doelpunt kwam van de in Kortrijk geboren Othmane Boussaid. Zo'n 3.000 toeschouwers waren erbij in het Kortrijkse Guldensporenstadion.
Boussaid scoorde de gelijkmaker ongeveer tien minuten voor het einde, nadat Kortrijk in de slotfase van de eerste helft op 1-0 was gekomen. Lang duurde de vreugde niet. Drie minuten later stond het alweer 2-1 voor de Belgen en daar brachten doelpogingen van Douvikas en Boussaid geen enkele verandering meer in. Ook debutanten Bas Dost en Modibo Sagnan waren, net als overigens Van de Streek en Warmerdam, dichtbij een treffer.
Met het eindsignaal zat ook de zomerstage van FC Utrecht in Burgh-Haamstede erop. De ploeg van Henk Fraser hervat de trainingen op het FC Utrecht Topsportcentrum in Overvecht. Woensdag komt OFI Kreta naar Utrecht voor een oefenduel op sportcomplex Zoudenbalch. Die wedstrijd begint om 18.00 uur.