Hoogland wint laatste wedstrijd richting nacompetitie

© Tavit Ruts
Utrecht - Hoogland gaat met een goed gevoel de play-offs om lijfsbehoud in de derde divisie in. De laatste wedstrijd in de reguliere competitie werd met 2-1 tegen nummer dertien Unitas, dat nergens meer om speelde.
Hoogland kwam al in de zesde minuut op voorsprong. Bas Wobbes maakte uit een penalty zijn zevende doelpunt van het seizoen. Het bleef bij 0-1 in de eerste helft.
Unitas trok na een klein uur de stand gelijk via Davy Overes. Uiteindelijk gingen de drie punten mee naar Hoogland. Lex Hienekamp scoorde in de 80ste minuut de winnende. Met de zege trok Hoogland de goede vorm van de afgelopen weken door. In de heenwedstrijd in september vorig jaar won Unitas met 3-1 van Hoogland.

Ranglijst

Hoogland eindigt als vijftiende in de derde divisie met 39 punten uit 34 duels. Het was al zeker dat ze de nacompetitie om handhaving ingaan. In de eerste ronde van de nacompetitie treft Hoogland één van de periodekampioenen uit de hoofdklasse A, Hoogeveen, HBS of SJC.

Hoogland - Unitas: 2-1

6' Bas Wobbes (0-1, pen.)
56' Davy Overes (1-1)
80' Lex Hienekamp (2-1)