DHSC verspeelt voorsprong en verliest van Feyenoord

Göhkan Yasar
Göhkan Yasar © Orange Pictures
Utrecht - De voetballers van DHSC hebben dinsdagavond het inhaalduel in de hoofdklasse A tegen Feyenoord amateurs verloren. De Utrechters gingen op eigen veld met 1-3 onderuit.
Na twee minuten voetballen kwam DHSC nog op 1-0 voorsprong via Göhkan Yasar. Op slag van rust zette Jerry Tieleman namens Feyenoord de stand op 1-1.
In de tweede helft kroonde Jeffrey Duijnstee zich tot matchwinner. In de 75e minuut zorgde hij voor de 1-2 en in de 82e minuut voor de 1-3 eindstand.

Ranglijst

DHSC staat in de hoofdklasse A op de twaalfde plek. De Utrechters kunnen niet meer direct degraderen maar zijn nog wel in de strijd om deelname aan de nacompetitie te voorkomen.
Het duel tussen DHSC en Feyenoord stond eigenlijk gepland op zaterdag 7 mei. Omdat er die dag te weinig politie-inzet beschibaar was en het duel een verhoogd risico had werd het duel verplaatst.

Dinsdagavond was er extra politie aanwezig. Zover bekend is er niks gebeurd.